Descarga gratuita de libros electrónicos y revistas LA FORÇA D UN DESTI

LA FORÇA D UN DESTI de MARTI GIRONELL

Descarga gratuita de libros electrónicos y revistas LA FORÇA D UN DESTI

Descargar LA FORÇA D UN DESTI PDF

Ficha técnica

  • LA FORÇA D UN DESTI
  • MARTI GIRONELL
  • Número de páginas: 320
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788417420833
  • Editorial: LABUTXACA
  • Año de edición: 2019

Descargar eBook gratis

Descarga gratuita de libros electrónicos y revistas LA FORÇA D UN DESTI

Overview

Amb vint-i-un anys, Ceferino Carrión fuig de l?Espanya franquista, grisa i asfixiant, buscant aires nous. Després d?intentar-ho diverses vegades aconsegueix embarcar a bord d?un vaixell al port de Le Havre, a França, en direcció als Estats Units, per fer realitat el seu somni. A Nova York canviarà d?identitat i es convertirà en ciutadà nord-americà amb el nom de Jean Leon. A punt de ser cridat a files per anar a la guerra de Corea, torna a fugir a Hollywood, on un seguit de cops de sort el porten a viure a un pam de la glòria, a tocar de les estrelles de cinema que admira i de qui es convertirà en amic i confident. Amb James Dean projecten un restaurant plegats i malgrat la seva mort obrirà La Scala, un establiment que es convertirà en el referent del Hollywood dels anys cinquanta i seixanta, amb estrelles habituals com Paul Newman, Warren Beatty, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor o els Kennedy. Preocupat per oferir no només un espai de confidencialitat sinó també un servei acurat a les celebrities del Hollywood daurat, Leon torna a Catalunya per comprar uns terrenys al Penedès i elaborar el seu propi vi.

Jean Leon demostrarà, amb una vida de pel·lícula, que amb sacrifici i esforç els somnis són a l?abast de tothom, perquè viurà en una època en què tot és possible.

Va ser en aque­lles festes que va entendre que s?havia d?adaptar a una cultura, a una llengua i a un nou món. Un entorn canviant, un paradís ple de llum, de volun­tat, però també de riscos. Va aprendre a tractar cada persona de manera diferenciada. Era una ha­bilitat gairebé innata que en aquell ambient es transformava en l?eina idònia per triomfar. I va ser decisiu per a ell adoptar el que anomenava l?estil Chester. De mica en mica va reproduir-ne les ma­neres, el comportament, el llenguatge… i hi va imprimir el seu propi segell.

PUBLICACIONES SIMILARES:
Descargar epub ebooks torrents When God Rescripts Your Life: Seeing Value, Beauty, and Purpose When Life Is Interrupted 9781400218417 CHM MOBI (Literatura española) link,
Descarga gratuita de libros gratis TRESOR DE GUERRE (INCLUYE CD) (EVASION LECTURAS EN FRANCES) (2º E SO) de DOMINIQUE RENAUD RTF DJVU ePub en español 9788429409406 link,
Téléchargement gratuit du livre d'or Ma bible des huiles essentielles – Guide complet d'aromathérapie site,
Free books download ipad 2 The Silent Patient (English literature) read book,
Descargar ebook psp The Unhoneymooners 9781501128042 de Christina Lauren read book,
Manuels audio téléchargeables gratuitement Le Joyau Tome 1 par Amy Ewing 9782221145890 in French read book,
Descargas de libros electrónicos gratis. HARRY POTTER Y LA CAMARA SECRETA read book,